Trenutno kod nas možete da kupite, bistro sirće, koje se dobija industrijski u aparaturama sa dodatkom secera i vode, gde proces proizvodnje traje 48 h. Mozete da kupite pasterizovano sa konzervansom, sa kvascima, enzimima. . . Sve ono što ne treba organizmu.
NOVO NA NASEM TRŽIŠTU
Zasto kupiti NEFILTRIRANO sirće? Zato sto je sirće :
Ručno ceđeno, prirodno, pravljeno od celih divljih plodova jabuka( ne prskanih) koje uspevaju u planinskim krajevima na nadmorskoj visini od 800m ( ogranci Radan planine), na tradicionalan način, gde odležavanje i prirodna fermentacija sirćeta se vrši u drvenim hrastovim sudovima, takozvanim kacama u traje minimum šest meseci.
Nakon fermentacije sirće se ne filtrira ( zato je ovo sirće mutnoi i ma specifican ukus), pa kod dužeg stajanja može da se pojavi talog od čestica jabuka ( kao kod hladno cedjnih sokova), što je dokaz da je preizvedeno od 100 % jabuke i da nije hemijskim putem taloženo.
Sirće je 100% prirodno, bez dodate vode, bez dodatog sećera, konzervansa i sredstava za bistrenje- taloženje, nije pasterizovano, niti razblaženo i u njemu je sačuvano sve sto je zdravo iz jabuke.
Pravo sirće divlje jabuke mora sadržati fin talog. Talog je lekovit i nikada ne može imati istu boju, boja zavisi od starosti sirćeta.
Zato pre upotrebe sirće promućkati .
Dnevna preporučena doza je dve kašike sirćeta u čašu mlake vode sa kašičicom meda
Rok upotrebe: Neograničen
Način čuvanja: Čuvati na suvom i tamnom mestu.
Pre upotrebe promućkati.
Napomena: Šaljemo brzom poštom, a plaćanje prilikom preuzimanja.
U koliko ste nezadovoljni kvalitetom novac vam vraćam.
Cena: 600 din./litar do 4 litara
Kupovinom preko 4 lit.dogovor
Pakovanje od: 1l ,2 l. i balon od 6 lit.
Tel. 069/33 260 59 – Dragan, opština Medveđa (Jug Srbije)
Jabukovo sirće OD DIVLJIH JABUKA
Srbija, Jabčlanički okrug, Leskovac
Poslednja izmena pre 1 d
ID #64562
600.00 RSD
Stanje: Novo
Tip oglasa: Prodaja
Jabukovo sirće OD DIVLJIH JABUKA
Srbija, Jabčlanički okrug, Leskovac,
Izmenjeno 1 d